Terug Home
Gastenboek
Datum Opmerkingen Reactie
2008-02-24Hoi Leo en Mieke, ben net een boek van Simone van der Vlugt aan het lezen met als titel "Het laatste offer". Het verhaal speelt zich af in Egypte, in Luxor dus ik vind het super om jullie foto's hierbij te zien. Dan kan ik me pas echt goed voorstellen hoe het heilige meer eruit ziet en de tempels van Karnak en Luxor. Dank je wel en leuk dat ik van jullie ervaringen kan meegenieten. Groetjes ElkeHoi Elke, bedankt voor je bezoek aan onze site. Het is fijn om te zien dat je het leuk vindt om onze ervaringen te lezen. Inmiddels bestaat onze site één jaar en hebben we tot nu toe meer dan 20.000 bezoekers gehad. Groetjes Mieke en Leo
2008-01-06Bedankt voor het mooie en uitgebreide reisverslag van jullie rondreis door Egypte. 'Dat lijkt me wel wat' is precies het gevoel wat ik ervan kreeg. Jullie doel is dus geslaagd ;-). Ik zag op de site van Isropa dat "jullie" reis (15 dagen Cairo & Cataract, toch?)zowel als 4*-reis als ook 5*-reis wordt aangeboden. Waren jullie tevreden met de 4* hotels en boot of zouden jullie achteraf gezien liever iets meer hebben uitgegeven voor wat meer luxe? Nogmaals dank voor jullie mooie reisverslag en foto's! Groetjes, BartHallo Bart, Bedankt voor je bezoek aan onze site. De boot die wij hadden was een redelijk kleine en iets oudere cruise boot maar de accomodatie en service waren prima in orde. Zo ook het eten aan boord. Het hotel in Caïro vonden we iets minder. In Hurghada zaten we in Arabia resort en dat was prima. Al met al was voor ons de verhouding tussen prijs en kwaliteit uitstekend. De organisatie was perfect. We wensen je een hele mooie reis toe. Tip: je van te voren verdiepen in de geschiedenis maakt de reis nog meer waardevol. Groetjes van Mieke en Leo.
2007-11-26Beste mensen,Via de site van Faroek kwam ik bij jullie terecht. Wij vertrekken in maart naar Egypte met 7Plus.Ik ben zoek naar foto's van de Queen Nabila-vloot bestaande uit de volgende boten: Al Nabilatan,King of Thebes, Queen of Sheeba, Ramses King of The Nile en King of of The Nile.Kunnen jullie mij op weg helpen? BedanktHallo, Wij hebben deze cruise gemaakt met de Nile Souverign. Een eenvoudig relatief klein maar gezellig schip. Om na het afmeren aan de wal te komen moet je vaak door de lounge van tussenliggende schepen lopen. Daarbij hebben wij zeer veel luxe gezien vergeleken met ons schip. Kennis van de Queen Nabila vloot hebben wij niet. Op Google ("Queen Nabila fleet")zijn wel fraaie foto's van deze schepen te zien. Ook de verhalen zijn in het algemeen erg positief. Wij wensen je heel veel plezier tijdens deze reis. Groetjes Mieke en Leo.
2007-10-13Mooie site heb hem helemaal bekeken, hoe heb je die fotopresentaties gemaakt, schitterend! De reis naar Egypte is zeker wel een superervaring geweest groetjes AngedejoHallo Angedejo Bedankt voor je bezoek. De fotoshow met overvloeiers is een javascript programma. De presentatie in de Egypte pagina's (veel kleine foto's) is geschreven in php net zoals de rest van de site. De reis naar Egypte was onvergetelijk en kunnen wij een ieder aanbevelen. groetjes Mieke en Leo.

Omhoog        Omlaag        Bericht toevoegen