Terug Home
Gastenboek
Datum Opmerkingen Reactie
2008-03-19Hoi Mieke en Leo Het is zeker dat de foto's niet meer terug te halen zijn. Ik vind het aanbod heel erg lief en wil er dan ook graag gebruik van maken. Laat nog iets horen, alvast bedankt. Groet Maria Hoi Maria, Graag gedaan. Klik met de rechtermuisknop op de foto's dan zie je onder de tab eigenschappen de nummers (xxx.jpg). We zien je vraag wel in de mail. Groetjes Mieke en Leo.
2008-03-18Hoi Mieke en Leo Ik heb net jullie foto's bekeken, ze zijn prachtig. Wij hebben ook net deze reis gemaakt. Toen ik thuis kwam is het foto kaartje kapot gegaan(gebeurt bij 1 op de miljoen)vandaar dat ik ze zeer mooi vind. Mijn complimenten. Groet MariaHallo Maria, Bedankt voor je bezoek. Heel vervelend als je foto's verloren gaan. Weet wel dat er veel mogelijkheden zijn om alsnog foto's van een kapot kaartje te halen. Mocht het niet lukken en zie je op onze site foto's die je graag in volle resolutie zou willen hebben stuur dan even een mailtje via de tab "contact" aan de rechterzijde van de home-page dan sturen wij je via de mail de gevraagde foto's toe. Succes met de foto's en groetjes van Mieke en Leo.
2008-03-11Hallo Mieke en Leo. Wat een mooie informatieve site. Heb met veel plezier jullie verhalen gelezen. Echter op mijn Apple Mac kan in de video's van de rondreis niet afspelen. Enig idee waaraan dat kan liggen. Groetjes van Bert.Hoi Bert. Bedankt voor je bezoek aan onze site en je opmerking m.b.t. het afspelen van de video's. Inmiddels heb ik het probleem kunnen oplossen en spelen de video's zonder problemen. In ieder geval bedankt voor je opmerkingen. Groetjes van Mieke en Leo.
2008-02-28Hai Mieke, Zojuist heb ik jullie video-verslag van Egypte bekeken. Wat ziet dat er professioneel en mooi uit. Ik ben zelf nooit in Egypte geweest, maar ik heb de verhalen van mijn zusje gehoord en vele foto's gezien. Ik zal haar jullie site "doormailen". Zij zal er heel zeker van kunnen genieten. Groetjes, Henny. Hallo Mieke, Ik heb je film over Egypte gezien. Geweldig!. Ik ben er zeer van onder de indruk. Het is erg professioneel gemaakt en een plezier om er naar te kijken. Hadden we bij de LON maar dit niveau! Je kunt werkelijk trots op jezelf zijn. Groetjes, Joop Simmers.Hallo Henny en Joop, Bedankt voor jullie enthousiaste reactie op onze site en over het nieuwe 'video' deel van onze reis naar Egypte. Binnenkort nog meer videobeelden maar dan van onze gemaakte tochten in Frankrijk, Portugal en Spanje. We hopen dat veel vakantiegangers er van kunnen genieten. Groetjes van Leo en Mieke

Omhoog        Omlaag        Bericht toevoegen