Terug Home
Gastenboek
Datum Opmerkingen Reactie
2015-01-05Ik heb uw site gevonden bij google, daar staat een foto op van een kamelentocht, ik schrijf een boek waar dit in voorkomt. Het is een fantasie boek Het geheim van Kuola. Nu wil ik vragen of ik u foto mag gebruiken om in mijn boek te zetten, het wordt omgezet naar grijs. Dank u als het mag. Anneke de Graaff annekedegraaff08@gmail.com  
2008-10-15Een leerrijke en heel interissante site, mieke en leo, jullie zijn bedankt om heel goedkoop reklame te maken over Egypte. ik ben zelf een gids-egyptoloog en schrijver van HET BOEK?!! www.egyptegids.com nogmaals bedankt Hallo Mohamed Ata Omar. Wij bevelen een ieder die het horen wil onze reis naar het mooie Egypte aan. Vooral de combinatie van prachtige cultuur en de rust tijdens de Nijlcruise is ons bijgebleven. Wij zullen jouw site publiceren bij de interessante links op onze vakantie site www.miles2go.nl. Groetjes van Mieke en Leo.
2008-09-01Hallo Mieke en Leo, We zaten er aan te denken om een keer naar Egypte te gaan (droomwens) , en zijn nu overstag gegaan middels jullie fantastische (bijna professionele) verslag in audio en video-registratie. Nog een paar (praktische)vraagjes, als jullie daar tenminste een antwoord op willen geven: -malariapillen meenemen? -is er koud bier (niet verslaafd hoor)? -hoe zijn de accommodaties als er 5 sterren vermeldt staat? Nogmaals bedankt, Peter en Marion Feenstra Hallo Peter en Marion. Bedankt voor jullie bezoek aan onze site en voor jullie positieve reactie. We zullen jullie vragen via de mail beantwoorden. Wij wensen jullie een hele mooie reis toe. Groetjes van Mieke en Leo.
2008-08-23Hallo Mieke en Leo, Ben jullie site toevallig tegengekomen bij het zoeken naar een mooie Nijlcruise. Wat is jullie site informatief en ook de video's zijn geweldig. Ga nu zeker een reis naar Egyte maken. Bedankt voor al jullie info. Groetjes, AnnemarieHallo Annemarie. Fijn dat je onze site gevonden hebt. We zijn er zeker van dat je in Egypte een geweldige ervaring zult beleven. Groetjes en een goede reis (blijf wel van het drinkwater, salade bar, gewassen rouwe groenten enz. af, dit i.v.m. een veelvuldig bezoek aan de toilet). Groetjes van Mieke en Leo.

                Omlaag        Bericht toevoegen